Spaarclub

spaarclub

Statuten spaarclub

Ontdek Spaarclub “De Letste Sjtuuver” bij Café ’t Centrum!

Welkom bij Spaarclub “De Letste Sjtuuver”: Café ’t Centrum is niet alleen een plek van gezelligheid en vermaak, maar ook de thuisbasis van Spaarclub “De Letste Sjtuuver”. Sinds jaar en dag verzamelen hier ongeveer 45 enthousiaste leden wekelijks hun centen, spaarzaam toewerkend naar feestelijke momenten zoals carnaval of de zomervakantie.

Gemeenschapsgevoel en Sparen: In onze spaarclub draait het niet alleen om het sparen van geld, maar ook om het creëren van een hechte gemeenschap. Samen leggen we wekelijks een klein bedrag in, wetende dat dit bijdraagt aan onvergetelijke ervaringen tijdens carnaval of een welverdiende zomervakantie.

Hoe Werkt Het? Wil je meer weten over Spaarclub “De Letste Sjtuuver”? Benieuwd naar de voorwaarden of hoe je lid kunt worden? Aarzel niet en vraag gerust naar de details. We delen graag meer informatie over hoe je kunt deelnemen aan deze gezellige spaarclub en samen kunt sparen voor die speciale momenten.

Interesse? Vraag Naar De Voorwaarden: Heb je interesse in deelname aan Spaarclub “De Letste Sjtuuver”? Kom langs bij Café ’t Centrum en vraag naar de voorwaarden. Of je nu al een bestaand lid bent of overweegt om je aan te sluiten, we staan klaar om je meer te vertellen over deze unieke spaarclub.

Bij Spaarclub “De Letste Sjtuuver” draait het niet alleen om het sparen van geld, maar ook om het bouwen van herinneringen en het versterken van vriendschappen. Doe mee en ervaar de vreugde van samen sparen!

Tot snel bij Café ’t Centrum en Spaarclub “De Letste Sjtuuver”!

 

 

Open chat
1
Hallo, heb je een vraag?
Stel hem hier en je krijgt
zo snel mogelijk antwoord
via WhatsApp.