Schietvereniging

 

 


Welkom bij Schietvereniging ’t Centrum!

Over Ons: Al meer dan een decennium vormt Schietvereniging ’t Centrum het hart van gezelligheid en schietplezier. Sinds de huidige samenstelling ruim vijf jaar geleden van start ging, hebben we ons gewijd aan het bevorderen van vaardigheden, vriendschappen en een positieve sfeer binnen onze vereniging.

Teamspirit: Met trots presenteren wij ons actieve team, dat met toewijding en enthousiasme bijdraagt aan de unieke dynamiek van onze vereniging. Samen streven we naar persoonlijke groei en het delen van ervaringen, zowel op als naast de schietbaan.

Oefenavonden: Iedere vrijdag verwelkomen we onze leden op onze oefenavond, die loopt van 19.30 uur tot 23.00 uur. Dit is dé gelegenheid om te werken aan schietvaardigheden, gezelligheid te ervaren en de banden met medeleden te versterken.

Ontdek ’t Centrum: Wij schieten met pluim.

Nieuwsgierig naar wat Schietvereniging ’t Centrum te bieden heeft? Je bent van harte welkom om vrijblijvend een kijkje te komen nemen op een van onze oefenavonden. Ontdek de passie voor schieten en ervaar de warme sfeer die onze vereniging kenmerkt.

Lid Worden: Wil je deel uitmaken van onze schietfamilie? Ontdek hoe je lid kunt worden en geniet van alle voordelen die Schietvereniging ’t Centrum te bieden heeft. Samen streven we naar een gezellige en actieve schietsportgemeenschap.

We kijken ernaar uit je te verwelkomen bij Schietvereniging ’t Centrum!

Geweer

Open chat
1
Hallo, heb je een vraag?
Stel hem hier en je krijgt
zo snel mogelijk antwoord
via WhatsApp.