Biljartclub

biljart cue

Ontdek de Biljartclub van Café ’t Centrum Schinnen!

Welkom bij BC Schinnen: Café ’t Centrum Schinnen is niet alleen een gezellig café, maar herbergt ook trots de Biljartclub BC Schinnen. Al sinds 1973 brengen we liefhebbers van het biljartspel samen in een ontspannen en vriendelijke sfeer.

Driebanden Team: Met een rijke geschiedenis achter ons, hebben we momenteel één actief driebanden team dat deel uitmaakt van BC Schinnen. Onze getalenteerde spelers dagen elkaar uit in strategisch driebanden, en vormen samen een hechte en gepassioneerde groep.

Thuiswedstrijden op Dinsdag: Elke dinsdag komen de biljartballen aan het rollen in Café ’t Centrum Schinnen. Ons driebanden team speelt dan hun thuiswedstrijden, waarbij ze streven naar zowel competitieve als gezellige avonden.

Kom en Kijk: Heb je interesse in biljarten of wil je gewoon een gezellige avond beleven? Kom dan gerust een keer langs om ons driebanden team in actie te zien. Café ’t Centrum Schinnen staat open voor iedereen die wil genieten van de sfeer van ons café en de passie van BC Schinnen.

Word Lid: Wil je deel uitmaken van onze biljartgemeenschap? Ontdek hoe je lid kunt worden en deel kunt nemen aan onze gezellige biljartavonden. Of je nu een ervaren speler bent of net begint, er is altijd ruimte voor nieuwe leden.

We kijken ernaar uit om je te verwelkomen bij Café ’t Centrum Schinnen en BC Schinnen. Tot snel aan het biljart!

 


 

 

Open chat
1
Hallo, heb je een vraag?
Stel hem hier en je krijgt
zo snel mogelijk antwoord
via WhatsApp.