Wie zijn wij?

onze missie

Welkom bij ons bruin café, een plek waar traditie en gezelligheid hand in hand gaan. Al sinds tientallen jaren zijn wij een vast onderdeel van het dorp en hebben wij veel generaties aan vaste klanten voorbij mogen verwelkomen. 

Onze missie is het behouden van deze tradities en het gezellig maken voor de omgeving waar mensen samenkomen. Wij hechten veel waarde aan onze vaste klanten en streven naar een persoonlijke benadering.

Ons bruin café is een plek waar tijd lijkt stil te staan en waar je kan genieten van een mooi stukje geschiedenis. Wij hopen dat wij nog vele jaren kunnen bijdragen aan deze bijzondere plek en iedereen mogen verwelkomen die van gezelligheid en traditie houdt. 

Erik Gorissen

Erik Gorissen is een naam die al sinds 1986 onlosmakelijk verbonden is met Café Het Centrum in Schinnen. Als een trouwe en toegewijde eigenaar heeft Erik gedurende al die jaren een belangrijke rol gespeeld in het succes en de voortdurende populariteit van dit café in de regio.

Met een toewijding die zeldzaam is, heeft Erik Gorissen in de afgelopen decennia de gasten van Café Het Centrum begroet en bediend. Zijn vriendelijke glimlach en gastvrije houding hebben van hem een gewaardeerd lid van het team gemaakt, geliefd bij de stamgasten en nieuwe bezoekers. Zijn kennis van het café, de drankjes, en de lokale gemeenschap is ongeëvenaard, en dit heeft bijgedragen aan de warme en gastvrije sfeer waarom Café Het Centrum bekendstaat.

Of het nu gaat om het tappen van het perfecte biertje, het schenken van een heerlijke kop koffie, of het aannemen van bestellingen met een vleugje humor, Erik Gorissen heeft altijd blijk gegeven van professionaliteit en passie voor zijn werk. Zijn bijdrage aan de lokale gemeenschap kan niet genoeg worden benadrukt, en zijn inzet heeft bijgedragen aan de langdurige aantrekkingskracht van Café Het Centrum.

In een tijd waarin verandering de enige constante is, is Erik Gorissen een baken van stabiliteit in Café Het Centrum. Zijn dienstjaren en toewijding zijn een bron van trots voor zowel hemzelf als het café. Het is mensen zoals Erik Gorissen die ervoor zorgen dat plekken als Café Het Centrum een speciale plaats blijven in de harten van de mensen en de geschiedenis van Schinnen.

Noy Gorissen

Noy is een bijzondere en geliefde mede-eigenaar van Café Het Centrum in Schinnen, waar ze al sinds 1999 met toewijding en enthousiasme werkt. Wat haar extra speciaal maakt, is haar oorsprong: Noy komt oorspronkelijk uit Thailand, en haar aanwezigheid voegt een unieke en exotische smaak toe aan de sfeer van het café.

Sinds haar komst naar Café Het Centrum heeft Noy de harten van zowel stamgasten als bezoekers veroverd met haar warme glimlach, vriendelijke persoonlijkheid en haar vermogen om iedereen zich direct thuis te laten voelen. Haar achtergrond en verhalen over Thailand voegen een interessante en culturele dimensie toe aan de gesprekken in het café, en velen komen graag bij haar langs voor een praatje en om meer te leren over haar geboorteland.

Noy’s bijdrage aan het café is niet te onderschatten. Ze heeft door de jaren heen een schat aan ervaring opgebouwd in het bedienen van klanten, het schenken van heerlijke drankjes en het zorgen voor een vrolijke en ontspannen sfeer. Haar aanwezigheid in Café Het Centrum is een herinnering aan de diversiteit en gastvrijheid die zo kenmerkend zijn voor de horeca.

In een wereld die steeds meer divers en multicultureel wordt, is Noy een prachtig voorbeeld van hoe mensen van verschillende achtergronden en nationaliteiten kunnen bijdragen aan de rijke tapestry van een lokale gemeenschap. Haar inzet, gecombineerd met haar afkomst, maakt haar een gewaardeerde en onvergetelijke figuur in Café Het Centrum en in Schinnen als geheel.

Open chat
1
Hallo, heb je een vraag?
Stel hem hier en je krijgt
zo snel mogelijk antwoord
via WhatsApp.